Çubuk'ta Kurban Bayramı hazırlıkları sürüyor

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk'un Kurban Bayramı'na hazır olduğunu belirterek, "Hayvancılık sektöründeki büyük tecrübemiz ve insana verdiğimiz değer ile Çubuk Kurban Bayramı'na hazır. Gerekli şartları sağlayan besicilerimize geçici kurban kesim ruhsatlarını dağıtmaya devam ediyoruz" dedi.

Kurban Bayramı'na yaklaşırken Ankara'nın ilçe belediyelerinde hummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ankara'nın Çubuk ilçesinde de Kurban Bayramı hazırlıkları sürüyor. Çubuk Belediyesi, 16 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.

ÇUBUK KURBAN BAYRAMI'NA HAZIR!

Çubuk'ta kurulan kurban satış ve kesim alanını ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, besicilerle sohbet etti.

Demirbaş, Çubuk'un Kurban Bayramı'na hazır olduğunu belirterek, "Zabıta ekiplerimizin titiz incelemeleri sonucu gerekli şartları sağlayan 123 besicimize geçici kurban kesim ruhsatlarını dağıttık." dedi.

ÇUBUK'TA BESİCİLERE GEÇİCİ KURBAN KESİM RUHSATLARI DAĞITILIYOR

Başkan Demirbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayvancılık sektöründeki büyük tecrübemiz ve insana verdiğimiz değer ile Çubuk Kurban Bayramı'na hazır. Gerekli şartları sağlayan besicilerimize geçici kurban kesim ruhsatlarını dağıtmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri