Çubuk'ta zabıta ekibinden gıda güvenliği denetimi

Çubuk Belediyesi, resmi X hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve İlçe Kaymakamı Adem Keleş'in ev sahipliğinde Kurban Bayramı öncesinde bir bayramlaşma programı düzenlendiği bildirildi.

Programda, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar bir araya geldi.

Ayrıca açıklamada, Çubuk'ta gıda güvenliği standartlarının sağlanması ve tüketicilerin sağlıklı gıdalar tüketmelerinin sağlanması amacıyla zabıta ekiplerinin bayram denetimlerine ara vermeden devam ettiği vurgulandı. Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yoğun bir denetim faaliyeti yürütüyor.

Belediye yetkilileri, vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince güvenli ve sağlıklı bir ortamda zaman geçirmelerini sağlamak için gereken tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Ayrıca, zabıta ekiplerinin denetimlerinin sürekli ve etkin bir şekilde devam edeceği, gıda güvenliği ve tüketici sağlığının korunması konusunda hassasiyetlerinin devam edeceği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri