Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Altınok'tan gençlere ücretsiz ulaşım vaadi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, "Kahramanmaraş Hemşehri Buluşması" etkinliğinde seçim vaatlerini paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, gençlere ücretsiz ulaşım sağlanacağını belirterek, otobüs ve minibüs esnafının mağdur olmayacağını vurguladı. Öğrencilerin otobüs ve minibüslerden ücretsiz faydalanacağını ve masraflarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını söyledi.

Altınok ayrıca, Atatürk Orman Çiftliği'nin yanına bir Aquapark yapılacağı sözünü verdi. Keçiören'deki hizmetlerine de değinen Altınok, bölgede Türkiye'nin en büyük şelalesinin bulunduğunu ve Ankara'ya bir dizi yenilikçi tesis kazandırdığını belirtti.

Trafik sorununu ele alan Altınok, başkentin trafiğinin artacağını öngörerek, bu sorunu çözmek için yeni alternatif yolların inşa edileceğini açıkladı. Metro ağının genişletileceğini vurgulayan Altınok, Ankara'nın metro ağının yetersiz olduğunu ifade ederek, bu alanda ciddi iyileştirmeler yapacaklarını söyledi.

Altınok'un gençlik projelerine de destek verdiği görülüyor; gençlerin ücretsiz ulaşım hakkı ve su fiyatlarının indirilmesi gibi adımlar gençlerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Altınok, bu vaatlerini gerçekleştirmek için çaba göstereceklerini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri