Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş'a sert tepki gösterdi: "İstifa ederim..."

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, canlı yayında soruları yanıtladı.

Turgut Altınok, CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Gece Görüşü' canlı yayınında soruları yanıtladı.

Turgut Altınok, mal varlığı ile ilgili sorulara “Belediye başkanı olduktan sonra mal varlığım artmadı, azaldı” ifadeleriyle cevap verdi ve yaşananların çamur atma girişimi olduğunu belirtti.

Mansur Yavaş’ın Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiasına sert tepki gösteren Turgut Altınok, “Benim Antalya’da 600 dairem tapusunu gösterirse istifa edeceğim. Eğer ortaya çıkaramazsa onun istifa etmesi gerekir” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Londra'da evi olduğu iddiasını yineleyen Altınok, o evi almak için ailesinden kalan bütün arsaları satsa da yetmeyeceğini belirtti.

Mansur Yavaş'ın Ankara'da yaşadığı evin değerinin 25 milyon TL olduğunu aktaran Altınok, birilerinin kendi evinin fotoğrafını çekerek ahlaksızca siyaset yaptığını söyledi.

"Sütte leke var, Altınok'ta leke yok" diyen Altınok, yapılanların anket sonuçlarının korkusu sebebiyle gerçekleştiğini belirtti.

Ankara'da ulaşım sorununu çözeceğini ve sosyal yardımlarını artıracağını belirten Altınok, Ankara'da emeklilere aylık 10 bin TL'lik katkıda bulunacaklarını söyledi.

ABB'nin 2023 yılında ihalelerinin yüzde 95'ini doğrudan temin yöntemiyle yapıldığını belirten Altınok, sadece yüz ihalenin dokuzunun canlı yayınlandığını belirtti ve şirketlerin battığını söyleyerek Mansur Yavaş'a bu ihalelerin kime verildiğini sordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri