Devletin zirvesi Bayrak Töreni'nde buluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bakanlar ve Ankara Valisi, Atatürk Lisesinde düzenlenen Bayrak Töreni'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bakanlarla beraber Ankara Atatürk Lisesini ziyaret etti.

Cevdet Yılmaz, burada düzenlenen Bayrak Töreni'nde yaptığı konuşmada Ankara'nın en köklü eğitim kurumlarından birinde olduğunu belirterek öğretmenlerle bir araya gelip sohbet ettiklerini söyledi.

Son dönemlerde eğitimcilere yönelik uygulanan şiddetin tasvip edilemez olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Eğitim camiasına yapılan şiddet ülkemizin geleceğine yönelik şiddettir." dedi.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında şehit olan öğretmenleri rahmetle anan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, şiddetin insanlığın en önemli düşmanı olduğunu ifade etti.

BAKANLAR ÇIKARMA YAPTI

Ankara Valiliği tarafından yapılan paylaşımda Ankara Atatürk Lisesindeki programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Ankara Valisi Vasip Şahin'in katıldığı belirtildi.

Paylaşımda, Ankara Atatürk Lisesinde bugün sabah saat 08.15’te ilk ders öncesi düzenlenen Bayrak Töreni'nde öğretmenlerle sohbet toplantısının da gerçekleştirildiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri