Ankara Dikmen'de bozuk kaldırım ve aşınmış trafik lambası tehlike saçıyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki en işlek caddelerden biri olan Dikmen Caddesi üzerinde, eksik kaldırım taşı ve bağlantı noktası aşınan trafik lambası, bu bölgeden gelip geçen vatandaşlar için tehlike saçıyor.

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Başkent Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden biri olan Çankaya, üst yapıdaki sorunlarıyla dikkat çekiyor. Keklikpınarı Mahallesi Dikmen Caddesi üzerinde bulunan bir trafik lambası, vatandaşlar için büyük bir tehdit oluşturuyor.

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

Öveçler ve Keklikpınarı'nı birbirine bağlayan yol üzerinde yer alan trafik lambasının yere sabitlendiği kısım aşınmış vaziyette. Gün içerisinde binlerce kişinin kullandığı bu caddede aydınlatma ışığının yer aldığı direklerin küçük bir rüzgârda sallanmasından kaynaklı oluşabilecek bir kaza, faciaya davetiye çıkarıyor. Geçtiğimiz hafta Sincan'da yaşanan kuvvetli fırtına sonucu reklam panosu durukta bekleyen vatandaşların üzerine düşmüş ve bu olayda bir kişi yaşamını yitirmişti.

Herhangi bir olumsuz hava koşulunda ya da trafik kazası sonucu çarpma meydana gelmesi durumunda devrilmesi an meselesi olan bu aydınlatma direği için vatandaşlar yetkililer tarafından bir an önce önlem alınmasını bekliyor.

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLAR TEHLİKEDE!

Dikmen Caddesi üzerinde yer alan kaldırımlar da eksiklikleriyle vatandaşların dikkatini çekiyor. Burada bir kaldırım taşının yerinden sökülmüş vaziyette olması ve yerine yenisinin yapılmaması vatandaşları muhtemel bir kazayla karşı karşıya getiriyor.

Keklikpınarı Pazarı'nın kurulduğu gün, iyiden iyiye kalabalıklaşan caddede eksik kaldırım taşı, özellikle görme engelli vatandaşlar için sıkıntı yaratıyor.

​​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri