Doğu Akdeniz’in “yılın parkı” seçimi Ankara’da

Geniş alanı ve zengin etkinlik seçenekleriyle Ankara'nın en büyük rekreasyon alanı olan Altınpark, yeşil ve mavinin buluştuğu huzur dolu bir kaçış noktası. 24 saat güvenlik, çeşitli yöresel lezzetler ve kapsamlı eğlence olanaklarıyla Altınpark, her yaştan ziyaretçiye kapılarını açıyor.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Doğu Akdeniz ülkeleri arasında yılın parkı tescilli Altınpark, Ankara'nın en büyük rekreasyon alanı olma özelliğini taşıyor. 640 bin metrekarelik geniş bir yerleşkeye sahip olan Altınpark, yüzde 85'i yeşil alan ve gölet düzenlemelerinden oluşurken, kalan yüzde 15'i ise yapı ve meydanlarla donatılmış durumda. Yeşil ile mavinin buluştuğu bu eşsiz alan, ziyaretçilere eğlence, gezinti, spor ve fuar etkinlikleri için benzersiz bir ortam sunuyor.

PARK OLMANIN ÖTESİNDE BİR SOSYAL TESİS İMKÂNI SUNUYOR

1977 yılına kadar "Golf Kulübü" olarak hizmet veren bu alan, 1985 yılında gerçekleştirilen bir yarışma sonucunda birincilik kazanan projenin uygulanmasıyla bugünkü modern konumuna ulaştı. Altınpark, sadece bir park olmanın ötesinde, sosyal tesisler ve etkinliklerle zenginleştirilmiş, Türkiye'de birçok ilke imza atan bir kompleks olarak öne çıkıyor.

BİLİM MERKEZİ, AMFİLER, FUAR VE KONGRE MERKEZİ…

Altınpark, bilim merkezi, uluslararası standartlarda fuar ve kongre merkezi, anaokulu ve yaz okulu gibi birçok önemli tesise ev sahipliği yapıyor. Parkta ayrıca büfeler, lokantalar, müzikli ve ışıklı su gösterileri, oyun ve eğlence alanları, göl kıyısındaki amfiler, paten alanı, kayıklar, çarpışan botlar, elektrikli gezinti arabaları, mini gezinti treni, atlar ve otoparklar gibi çeşitli olanaklar mevcut.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 24 SAAT BOYUNCA SÜRÜYOR

Ziyaretçilerin huzur ve güven içinde vakit geçirebilmesi için Altınpark'ta özel güvenlik sistemi 24 saat boyunca görev yapıyor. Özellikle ailelerin rahatsızlık duyduğu olumsuz tutum ve davranışlar, park yönetiminin etkili tedbirleri sayesinde ortadan kaldırılmış durumda.

ETKİNLİKLER VE KONSERLER

Akşam saatlerinde çeşitli konser ve etkinliğe ev sahipliği yapan Altınpark, Ankara'nın yoğun kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir kaçış noktası. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı ile Altınpark’a kurduğu dev ekranlardan milli takımımızın maçlarını da yayınladı. Güncel ve yoğun bir etkinlik takvimine sahip olan Altınpark, ziyaretçilerini karşılamaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri