Eczacılar Odası 25 Eylül'ü Ankara'da sergi ile karşılıyor

25 Eylül Eczacılar Günü öncesi Ankara Eczacılar Odası tarafından Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde açılan sergi, eczacıların günlük yaşamlarını ve sundukları hizmetleri yansıtıyor.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara Eczacılar Odası tarafından Kızılay'da açılan sergi, eczacılık mesleğinin farklı yönlerini, eczanelerin topluma sunduğu hizmetleri ve günlük yaşamlarını fotoğraflarla yansıtmayı amaçlıyor. Sergide, meslek hayatından kesitlerin yanı sıra, eczacıların pandemi döneminde verdikleri önemli hizmetler de öne çıkarılıyor.

Ankara'nın merkezi Kızılay'da, Metro Sanat Galerisi'nde düzenlenen bu sergi, yoğun insan trafiğiyle bilinen bir alanda yer aldığı için geniş bir ziyaretçi kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Fotoğraflar aracılığıyla eczanelerin toplum sağlığındaki önemi, ilaç temini ve danışmanlık gibi eczacıların günlük mesleki sorumlulukları detaylı bir şekilde ele alınıyor. Özellikle pandemi sürecinde eczacıların oynadığı kritik rol, sergide dikkat çekici bir şekilde vurgulanmış durumda. Bu sayede, hem meslek mensupları hem de toplumun geneli için eczacılığın toplumsal sağlığa katkısının altı çiziliyor.

Eczacıların yalnızca ilaç tedarikçileri değil, aynı zamanda sağlık danışmanları oldukları ve toplum sağlığını koruma noktasında önemli bir yer tuttukları mesajını vermek için serginin önemli bir fırsat sunduğunu ifade ediyor.

Sergi, 29 Eylül 2024 tarihine kadar sanatseverler ve eczacılık mesleğine ilgi duyan herkes tarafından ziyaret edilebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri