EGO duyurdu: 29 Ekim’de ücretsiz olacak

EGO Genel Müdürlüğü, toplu taşıma araçlarının (EGO Otobüsleri, Metro ve ANKARAY) Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılı olan 29 Ekim 2024 Salı günü vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

EGO’dan yapılan resmî açıklamaya göre, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs ve raylı sistemler ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması…” kararı gereği vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz kullanabilecek.

29 Ekim 2024 Salı günü 377 güzergâhta Cumartesi çalışma programında hizmet vermeye devam edecek EGO otobüslerinin hareket saatlerine ve güzergâhlarına, EGO CEP’TE mobil uygulamasından ve internet sitesinden (www.ego.gov.tr) bulunan “Şehir İçi Ulaşım/Web Bilgi Sistemi” bölümünden ulaşılabiliyor.

Cumhuriyetin 101. yıl dönümünü kutlayan EGO, “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve değerli silah arkadaşları olmak üzere, bu ülke uğruna canını feda etmiş nice isimsiz kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri