EGO duyurdu: Otobüslerin hat numaraları değişti

EGO Genel Müdürlüğü, Çubuk'taki KYK yurtlarında kalan öğrencilerin kullandığı 499 numaralı hattın numarasının değiştirildiğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Genel Müdürlüğünden otobüslerin hat numaralarıyla ilgili kritik bir açıklama geldi.

EGO, olası karışıklıkların önüne geçmek için 499-51 hat numarasının 458, 499-52 hat numarasının ise 459 olarak güncellendiğini duyurdu.

EGO Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Merkez Külliyesi'ndeki KYK yurtlarında kalan ve Takdir Caddesi üzerinden AYBÜ Etlik 15 Temmuz Şehitler Yerleşkesi’ne ulaşmak için 499-52 hat numaralı araçları kullanan öğrencilerimize yönelik güzergâh değişikliği yapılmıştır. 28 Ekim 2024 Pazartesi gününden itibaren, 499-52 hat numaralı araçlarımız yeni güzergâhında hizmet vermeye başlayacaktır. Bu değişiklikle, öğrencilerimizin daha hızlı bir şekilde ulaşım sağlamaları hedeflenmektedir. Ayrıca, olası karışıklıkların önüne geçmek için 499-51 hat numaramız 458, 499-52 hat numaramız ise 459 olarak güncellenmiştir. Hızlı ve güvenli ulaşım için öğrencilerimizin yanındayız" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri