EGO Genel Müdürlüğü'nden yeni açıklama: Ankara Metrosu'nda Kızılay-Koru hattındaki arıza giderildi, seferler normale döndü

Ankara metrosunda Kızılay-Koru hattında akşam saatlerinde yaşanan arıza giderildi ve seferler yeniden başladı.

Ankara metrosunda Kızılay-Koru hattında akşam saatlerinde yaşanan arıza, yolculara zor anlar yaşattı. Milli Kütüphane durağında "teknik arıza" anonsu ile duran metroda, yolcular dakikalarca beklemek ve alternatif ulaşım araçlarına binmek zorunda kaldı. Sıcak havanın etkisiyle metrodan inmek zorunda kalan yolcular için EGO, ek otobüs seferleri düzenledi.

Yaşanan bu olumsuzlukların ardından, EGO Genel Müdürlüğü, resmi X hesabından yaptığı açıklama ile arızanın giderildiğini duyurdu ve Kızılay-Koru hattında seferlerin yeniden normal düzene döndüğünü belirtti.

"Ankara Metrosu M2 hattında yaşanan haberleşme ve güç kaynağı arızaları giderilmiş olup, metro seferlerimiz normale dönmüştür. Trenlerimiz, Kızılay-Koru hattı boyunca tüm istasyonlarda düzenli olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz."

Bu açıklama ile metro hattının yeniden düzenli çalışmaya başladığı ve yolcuların normal seferlerle ulaşım sağlayabileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri