EGO'ya Genel Müdür dayanmıyor: Taylan Engin istifa etti, yerine Adem Yılgın atandı

Ankara'da 6 ay önce EGO Genel Müdürü olarak göreve başlayan Taylan Engin, istifa etti. Engin'in yerine EGO Genel Müdür Yardımcısı Adem Yılgın, Genel Müdür Vekili olarak atandı.

ÖZEL HABER: BERAT TEMİZ

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO Genel Müdürlüğünde şok bir istifa yaşandı. EGO Genel Müdürü Taylan Engin, 6 ay önce başladığı görevinden istifa etti.

EGO Genel Müdürlüğü görevinden neden istifa ettiğine dair Engin'den bir açıklama gelmezken, yeni Genel Müdür ise belli oldu. EGO Genel Müdür Yardımcısı Adem Yılgın, 8 Ekim Salı günü itibariyle Genel Müdür Vekili olarak atandı.

EGO'YA GENEL MÜDÜR DAYANMIYOR

Ankara'da son dönemde giderek artan toplu ulaşım sorunları vatandaşların tepkisine neden olurken, ulaşım hizmetlerini sağlayan EGO'ya Genel Müdür dayanmıyor. 5 yıl boyunca EGO Genel Müdürü olarak hizmet veren Nihat Alkaş'ın görevden ayrılmasının ardından 6 ayda ikinci genel müdür değişikliği yaşandı.

16 Nisan'da EGO Genel Müdür Vekili olarak atanan Taylan Engin'in 6 ayı dolmadan istifa etmesi ve Adem Yılgın'ın göreve getirilmesiyle EGO'da 6 ayda 2 başkan değişmiş oldu. Adem Yılgın, kurumun internet sitesinde Genel Müdür Vekili olarak yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri