Ertan Işık, Mansur Yavaş ile ziyaretlere başladı

Mamak Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Ertan Işık, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ziyaretlere başladı. Işık, Yavaş ile birlikte Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen Zeytinyağı Festivali'ne katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yakınlığıyla bilinen Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık, Başkan Veli Gündüz Şahin tarafından görevden alınmıştı. Belediyedeki görevinden alınmasının ardından açıklama yapmayan Işık, Mansur Yavaş ile şehir ziyaretlerine başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Mamak Belediyesi Meclis Üyesi olan Ertan Işık, Mansur Yavaş ile birlikte Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen Zeytinyağı Festivali'ne katıldı.

Işık, Mansur Yavaş'ın Mut Belediye Başkanı Murat Orhan ile fotoğrafında da yer aldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Işık, "Mut Belediye Başkanımız Murat Orhan'ın ev sahipliğinde yapılan Zeytinyağı Festivali'nde sıcak misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri