Ertuğrul Çetin ‘Hanım Evlerini’ ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ziyaret ettiği Saray Gülbahar Hatun Hanım Evi’nde kursiyer hanımlar ile birlikte Bat yemeği yedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kadınların yoğun ilgi gösterdiği Hanım Evleri'nden biri olan Saray Gülbahar Hatun Hanım Evi'ni ziyaret etti. Başkan Çetin, 76 farklı alanda 307 kursla kadınlara eğitim veren Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde kursiyerlerle bir araya geldi ve Tokat yöresine özgü "Bat" yemeği ikramını geri çevirmedi.

Yeni beceriler öğrenmek isteyen kadınların Hanım Evlerine yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Gülbahar Hatun Hanım Evimizi ziyaret ederek, kursiyerlerimizin yaptıkları çalışmaları inceledim. Kursiyerlerimiz her yaşta öğrenmenin ve üretmenin heyecanını yaşıyorlar. Takı Tasarımı ve Makrome sınıfı kursiyerlerimizin kurslarının bitmesine ve sertifikalarını almalarına da çok az kaldı. Kurs bitmeden önce Tokat yöresine ait “Bat” yemeği yapmışlar, bizde tattık. Ellerinize sağlık” Dedi.

Her geçen gün artan yoğun ilgiyi yakından takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, kursiyerlerin ürettiği birbirinden değerli ürünleri yakından inceleyerek kadınlara eğitimlerinde kolaylıklar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri