Ertuğrul Çetin'in vaatleri neydi? İlk 100 günde neler yaptı?

Pursaklar'da 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden başkanlık koltuğuna oturan Ertuğrul Çetin'in yeni dönem mesaisi üzerinden yaklaşık 100 gün geçti. Çetin'in bu süre zarfında ilçe için sözünü verdiği projelerden hangilerini gerçekleştirdiği ise merak konusu oldu.

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 31 Mart seçimlerinde AK Parti sıralarından yeniden seçildi. Çetin, seçim öncesinde Pursaklar için birçok projenin sözünü vermişti. Seçim üzerinden geçen yaklaşık 100 gün süresince Ertuğrul Çetin'in hangi projeleri gerçekleştirdiği ilçe sakinleri tarafından merak edildi.

ERTUĞRUL ÇETİN HANGİ PROJELER İÇİN SÖZ VERDİ?

İlçede öncelikle gençlere yönelik projelerinin devam edeceğini söyleyen Ertuğrul Çetin, ''Gençler bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Gençlerimizin bizden talep ettiği her konu da yardımcı olmak ve çözüme kavuşturmak bizim önceliklerimizin arasındadır. Vizyon sahibi olan gençlerimizi görmek gelecek adına bizleri umutlandırıyor. Bundan sonraki süreçte de gençlerimize ve öğrencilerimize yönelik projelerimize ve planlamalarımıza devam edeceğiz.’’ demişti.

Çetin, ilçenin Ankara'nın en hızlı gelişen ve büyüyen bölgelerinden biri olduğunu vurgulayarak, sosyal ve kültürel alanlarda Pursaklar'ın merkez ilçelerden biri olacağına dikkat çekmişti.

Ertuğrul Çetin, yeni dönemde de birçok projeyi hayata geçireceklerini belirtti. Bu projeler arasında Kent Ormanı Projesi, Güneş Santrali Projesi, Çarşamba Pazarı ve Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi gibi önemli çalışmalar yer alıyor. Bu projelerin en kısa sürede tamamlanacağını müjdeleyen Çetin, Pursaklar'ın gelişimi için büyük bir adım atıldığını ifade etti.

​​​​​​​

İLK 100 GÜNDE HANGİ PROJELER GERÇEKLEŞTİ?

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, seçimden sonra hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederek yeni döneme ayak bastı. Genel olarak ilçedeki vatandaşları ve esnafı sık sık ziyaret eden Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanarak yapılan çalışmaları vatandaşlara bildiriyor.

Zaman zaman düğünlere de konuk olan Çetin, dünyaevine giren vatandaşların nikâhlarını da kendisi kıyıyor.

Pursaklar'da geçmiş yıllarda olduğu gibi çocuklar ve büyükler için tiyatro etkinlikleri devam etti.

İlçede yapılan ilk faaliyetlerden biri de doğal olarak üretilen geven balının ihtiyaç sahiplerine ve yetimlere dağıtılması oldu. Aynı zamanda yıpranmış yollar ve parkların bakımı da yapılmaya devam edildi.

Çetin, ihtiyaç sahiplerine geçmiş dönemde olduğu gibi yine yemek yardımlarının da yapıldığını belirterek, ''Aşevimizde yaptığımız sıcak yemekleri, yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz, yaşlı ve engelli hemşehrilerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Çünkü; “Biz kocaman bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.

Çetin'in yeni döneminde Pursaklar'da yer alan ibadethaneler de temizlenerek, bakımlı bir görünüme kavuşturuldu. İlçede istihdamın genişletilmesi adına yapılan iş veren- işçi buluşmalarına ise yeni dönemde de devam edildi.

Pursaklar Endemik Vadi'de sebze fidesi üretimine devam edildi ve 3'üncü kez fide dağıtımı gerçekleştirildi.

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yapılacak olan Pursaklar Millet Bahçesi’nde ve Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi'nde çalışmalar hâlâ sürüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri