Eski Bakan Vahit Kirişci’nin damadı Ankara'da defnedildi

Eski Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin damadı Mehmet Özcan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Ankara’da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Genç yaşta hayatını kaybeden Özcan’ın ani ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

29 yaşındaki Mehmet Özcan, Çankaya’daki evinin banyosunda eşi tarafından hareketsiz halde bulundu. Durumun fark edilmesinin ardından sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, Özcan’ı özel bir hastaneye kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Özcan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Özcan’ın beklenmedik vefatı, ailesi ve yakın çevresinde büyük bir üzüntü yarattı.

BALGAT MERKEZ CAMİİ’NDE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Mehmet Özcan için Çankaya’daki Balgat Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törene, Kirişci ve Özcan ailelerinin yanı sıra siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Taziyelerini iletenler arasında eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, eski bakanlardan Abdülkadir Aksu ve Vedat Bilgin, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da yer aldı.

SİYASET DÜNYASINDAN YOĞUN KATILIM

Cenaze töreni, siyaset dünyasından geniş katılımla gerçekleştirildi. Eski bakanlar, milletvekilleri ve parti temsilcileri, Vahit Kirişci ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Özcan’ın beklenmedik ölümü, törende derin bir üzüntüye neden oldu. AK Parti ve diğer siyasi çevreler, Kirişci ailesine desteklerini sunarak acılarını paylaştı.

KARŞIYAKA MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLDİ

Mehmet Özcan’ın cenazesi, Balgat Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi. Aile ve yakınları, Özcan’ın tabutunu gözyaşları içinde mezarlığa uğurladı. Cenazenin ardından Kirişci ve Özcan aileleri, taziyeleri kabul etmeye devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri