Esnaf Aydın Erol, Mamak Belediye Meclisi için aday adayı oldu

Esnaf Aydın Erol, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Mamak Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere kısa bir zaman kala siyasi partilerin hem belediye başkanlığı hem belediye meclis üyeliği hem de il genel meclisi üyelikleri için aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor.

Esnaf Aydın Erol, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Mamak Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Mamak Belediye Meclisi’nde esnafı temsil etmek istediğini söyleyen Aydın Erol, esnafın sorunlarını bildiğini ve bu sorunlara çare olmak istediğini ifade etti.

“ESNAFIN SESİ OLACAĞIM”

10 yılı aşkın süredir ayakkabı imalatçısı olan Erol, şöyle konuştu:

“CHP’de 2019-2023 yılları arasında ilçe eğitim sekreterliği yaptım. Pandemi (salgın) süreci ve sürecinden sonra üreticiler ve küçük esnaf zor duruma düştü. Esnaf bu ülkenin bel kemiği. Ancak şu an ekonomik kriz daha da büyüdü. Esnafın sorunları giderek artıyor. Esnafın sorunlarını yakından biliyorum, bu yüzden esnafın sorunlarına çare olmak istedim. Esnafı belediye meclisinde temsil etmek istiyorum.”

Erol, Mamak’ta CHP’nin bu yerel seçimde güçlü çıkabileceğini ve Mamak'ın CHP'nin kalesi olduğunu dile getirdi.

34 yaşındaki Aydın Erol, evli ve 2 çocuk babası olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri