Etimesgut Aile Yaşam Merkezi hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut'a bağlı Yapracık bölgesinde yapımı tamamlanan Etimesgut Aile Yaşam Merkezi'ni (AYM) hizmete sundu. Merkez, gençlikten kadınlara, sanat atölyelerinden havuza kadar geniş bir yelpazede sosyal imkanları bünyesinde barındırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 'insan odaklı belediyecilik' ilkesi çerçevesinde hayata geçirilen Aile Yaşam Merkezleri, sosyal, sanatsal, sportif ve eğitim odaklı imkanları bir araya getirerek vatandaşlara sunmayı amaçlıyor.

Yapracık sakinlerinin talepleri doğrultusunda açılan Etimesgut AYM, Atayurt Mahallesi'nde kısa bir süre içerisinde kapılarını açacak. Merkezde kreşten havuza, buhar odasından kadınlar lokaline kadar birçok hizmet bulunacak.

ÇEŞİTLİ SOSYAL VE SPORTİF OLANAKLAR SUNULACAK

Etimesgut Aile Yaşam Merkezi, ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından kuruldu ve eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapacak. Üç katlı olan merkez, 7 bin metrekarelik bir alana sahip ve bayram sonrası üyelik başvurularını kabul etmeye başlayacak.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancılar, merkezin sunacağı imkanlar hakkında şunları söyledi: "Merkezimizde kreş, çocuk etkinlik merkezi, kadın ve erkekler için ayrı yüzme havuzları, fitness salonları, sessiz kütüphane, çalışma alanları ve kafe gibi birçok hizmet bulunacak. LGS-YKS kurslarından İngilizce kurslarına kadar her alanda öğrencilere hafta sonları dahil olmak üzere hizmet vereceğiz. Ayrıca girişte Halk Ekmek Büfesi ile tüm vatandaşlarımıza hizmet sunacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri