Erdal Beşikçioğlu'ndan Etimesgut'a 300 kapasiteli yeni hayvan barınağı müjdesi

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, belediyeye ait hayvan barınağını ziyaret etti. Beşikçioğlu, "Hayvanlarımızın haklarını her daim koruyacağımızı taahhüt ediyorum. Bizler Etimesgut Belediyesi olarak hayvanların yaşam koşullarını iyileştirme noktasında oldukça duyarlıyız. Haklarını koruma noktasında asla taviz vermeyeceğiz." dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, belediyeye ait hayvan barınağını ziyaret ederek burada yaşayan can dostlarımıza olan bağlılığını ve duyarlılığını gösterdi. Başkan Beşikçioğlu, barınak yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

"CAN DOSTLARIMIZA SÖZÜMÜZ VAR"

Beşikçioğlu, Ankara ilinde ruhsat sahibi olan 200 hayvan kapasiteli barınağın önemli olduğunu belirterek, "Can dostlarımıza sözümüz var!" dedi.

Başkan Beşikçioğlu, hayvanların haklarını koruma ve yaşam koşullarını iyileştirme konusunda kararlı olduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Hayvanlarımızın haklarını her daim koruyacağımızı taahhüt ediyorum. Bizler Etimesgut Belediyesi olarak hayvanların yaşam koşullarını iyileştirme noktasında oldukça duyarlıyız. Haklarını koruma noktasında asla taviz vermeyeceğiz. Çünkü unutulmamalıdır ki; onların da yaşam hakları vardır ve bu hakları yok saymadan uygun çözümler üretilmelidir."

Etimesgut Belediye Başkanı, hayvan barınağı ziyaretinin ardından Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Ender Yarsan ile bir araya geldi.

Dekan Yarsan ile sokak hayvanlarının yaşam koşulları ve sağlık sorunları üzerine detaylı bir görüşme gerçekleştiren Beşikçioğlu, aldığı bilgiler doğrultusunda yakın zamanda 300 kapasiteli yeni bir barınak oluşturma çalışmalarını hızlandıracaklarını belirtti. Veteriner hekimlerin titizlikle yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi alan Beşikçioğlu, sahipsiz köpeklerin barınağa getirilerek gerekli sağlık hizmetlerinin verildiğini ifade etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun hayvan barınağı ziyareti, belediyenin hayvan haklarına verdiği önemi ve gelecekteki projelerine ilişkin önemli adımlarının habercisi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri