Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'den "Siz kimsiniz?" çıkışı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, katıldığı bir televizyon yayınında rakibi Erdal Beşikçioğlu'nu eleştirerek "Bu şehirde bir gün yaşamamış olanları aday yaptılar. Bu şehir kaderine terk edilemez." dedi.

Mevcut Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, Bengü Türk'te katıldığı canlı yayında, "Etimesgut'ta her şey güzel olduğu için herkesin iştahı kabarıyor. Etimesgut'ta iktidar olma hesabı yapanlar var. Neden başkaları değil de Erdal Bey?" diyerek rakibini eleştirdi.

Yerel seçime sayılı günler kala belediye başkan adayları arasındaki rekabet de eleştiriler de artmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, bu sefer rakibini televizyon ekranında eleştirdi.

"SİZ KİMSİZİN?"

Demirel, Etimesgut'u taşra ilçe olarak alıp modern şehir haline getirdiğini ifade ederek, CHP'nin Etimesgut adayının ilçede bir gün bile yaşamadığı eleştirisinde bulundu.

Yapılan çalışmalara ilişkin de değerlendirme yapan Enver Demirel, "Bu kadar hizmet üretmişsiniz, Etimesgut'u modern şehir yapmışsınız ama borcunuz yok. Vatandaşın yaşamına dokunmuşsunuz. Borçsuz belediye olunca herkesin iştahı kabarıyor. 'Biz de başkan olalım.' diyorlar. Siz kimsiniz? Sanatçısınız. Etimesgut'ta yaşadınız mı, tek bir isim biliyor musunuz, dününde hiçbir yerde oldunuz mu, siyaset var mı? Yok! Neden Etimesgut?" sorularıyla rakibini eleştirdi.

"ERDAL BEY'İN SANATÇI KİMLİĞİNDEN FAYDALANIYORLAR"

Etimesgut'ta her şeyin güzel olduğunu öne süren Enver Demirel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Buranın verilerine bakıyorlar borç yok, dert yok, her şey güzel. 'Neden olmasın?' diyor. Neden Etimesgut'tan birini çıkarmıyor? Etimesgut'ta emek veren bir sürü sosyal demokrat var. Niye onlar değil de Erdal Bey? Çünkü sanatçı kimliğinin vatandaş üzerindeki etkisi kullanarak Etimesgut'ta iktidar olmaya çalışan insanlar var. İnsanlarımızın ve şehrimizin kaderini bu şehri bilmeyenlere teslim edemeyiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri