Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun vaatleri neydi? İlk 100 gününde ne yaptı?

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçim döneminde Etimesgut için ne vaat etti? Belediye Başkanı olduktan sonra Beşikçioğlu, Etimesgut için hangi vaatlerini gerçekleştirdi? İşte bu soruların yanıtı haberimizde...

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti. Türkiye geneli belediye başkanlığı seçiminde CHP, AK Parti'yi geride bırakarak tarihi bir başarıya imza attı. Ankara’da da birçok belediye el değiştirdi. Bu belediyelerden biri de Etimesgut Belediyesi...

CHP’li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçim öncesinde Etimesgut için ne vaat etti? Bu vaatlerden hangilerini ilk 100 gününde ne yaptı? İşte bu soruların yanıtı haberimizde…

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU NE VAAT ETTİ?

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Ankara’nın en büyük 5’nci ilçesi olan Etimesgut’ta yüzde 56,58'lik oy oranıyla seçilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, emekliler için birçok projesi olduğunu belirtmişti.

"Emekli tiyatroları" kuracağını belirten Beşikçioğlu, aynı zamanda emekliler için "emekli konakları" açacağını da dile getirmişti.

ETİMESGUT'TA KREŞ SAYISI ARTACAK!

Beşikçioğlu, ilçede kreş sayısının arttırılacağını, kadınların sosyal hayatın içine daha çok katılması için çalışmalar yürütüleceğini, üniversiteye hazırlanan gençler için kütüphane kurulacağını ve ilçedeki ulaşım problemini Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çözeceğini ifade etmişti.

"ANKARA ÇAY’IMIZI TEMİZLEYECEĞİZ"

Ankara Çayı'nın 17 kilometresinin Etimesgut'tan geçtiğini belirten Beşikçioğlu, "Ankara Çay’ımızı temizleyeceğiz. Oraya bırakılan atıkları ortadan kaldıracağız, bir yeşil koridor oluşturmak suretiyle Porsuk örneğinden daha iyi bir yapıya çevirmeye çalışacağız" demişti.

Başkan Beşikçioğlu, Etimesgut’ta oturan bir vatandaşın kültürel bir etkinlik için Çankaya’ya gitmek zorunda olduğunu ve bunu çözeceklerini de ifade etmişti.

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU, BELEDİYE BAŞKANI OLDUKTAN SONRA NE YAPTI?

CHP'li Erdal Beşikçioğlu, Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Belediye Başkanlığı görevine resmen başlamasıyla birlikte saha çalışmalarına hız verdi.

BEŞİKÇİOĞLU SAHADA!

İlçeye bağlı Bağlıca, Yapracık, Turkuaz, Eryaman, Topçu ve Atayurt Mahallelerini ziyaret eden Beşikçioğlu, "Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Bağlıca, Yapracık, Turkuaz, Eryaman, Topçu ve Atayurt mahallelerimizde seçim boyunca not aldığımız ihtiyaç ve beklentiler doğrultusunda saha araştırmalarımızı gerçekleştirdik." dedi.

"KOLLARI SIVADIK"

Seçim zamanında ilçede kreş sayısının arttırılacağının sözünü veren Beşikçioğlu, ilçeye kreş ve gündüz bakımevi kazandıracaklarının müjdesini vererek, "Kolları sıvadık. Süvari Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaatının süratle tamamlanması için incelemelerde bulunarak gerekli talimatlarımızı verdik." ifadelerini kullandı.

BEŞİKÇİOĞLU'NDAN 'SAHADAYIZ" MESAJI

Bulduğu her fırsatta sahaya inen Beşikçioğlu, ilçeye bağlı kreşleri ve Emekli Konağı’nı ziyaret ederek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Başkan Yardımcımız Sn. Bahri Bellek ile birlikte Etisem Eğitim ve Uygulama Merkezleri ile Belediyemiz bünyesinde bulunan kreşleri ve Emekli Konağı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında, tesis ve merkezlerimizin eksiklerini tespit ettik" dedi.

Başkan Beşikçioğlu, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İşimiz çok.. Etimesgut için canla başla, geleceği birlikte inşa ediyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri