Etimesgut Belediyesi Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, kadınlarla buluştu

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki kadınlarla bir araya geldi.

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Keyvan, ziyaretine Muhtarlık İşleri Müdürü Fatih Albayrak ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Sabit Koçak da eşlik etti.

“DİNLEMEK, ANLAMAK İÇİN ÖNEMLİ”

Keyvan, kadınların taleplerini dinleyerek, “Kadınlarımızın her konudaki düşüncelerini önemsiyorum. Detaycı bir bakış açısına sahip olduğumuz için her şeyi ince ayrıntısıyla değerlendiriyoruz. Kadınların üretime katılımını destekliyorum; çünkü kadın elinin değdiği her şey güzelleşiyor. Belediyelerin rolü sadece altyapı hizmetleri sunmak değil, aynı zamanda insanlara sosyalleşme imkanı tanımaktır. Burada olduğu gibi oturup sohbet etmek de önemlidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli sahaya inerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yüz yüze görüşerek sorunları daha iyi anlayabiliyoruz. Dinlemek, sağlıklı iletişim kurmak için gereklidir. Bugün buradayım çünkü sizleri dinlemek istiyorum” dedi.

Keyvan, Oyuncakistan Parkı’nda kadınların sorunlarını dinleyerek taleplerini not aldı. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından, Etimesgut’taki Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Keyvan, okul müdürü Sadık Kılınç ile bir araya gelerek okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

“EĞİTİMDE EKSİKLİKLER YERİNDE TESPİT EDİLİYOR”

Ebru Keyvan, “2024-2025 Eğitim-Öğretim döneminin başlangıcında çocuklarımızın temiz ve eksiksiz okullarda eğitim alması için düzenli ziyaretlerde bulunuyoruz. İdarecilerle bir araya gelerek binaların durumunu ve çocukların ihtiyaçlarını öğreniyoruz. Eğitimle ilgili asla tasarruf yapmıyor ve çocuklarımızın eğitim ortamlarının iyileştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız, onların daha iyi koşullarda eğitim almasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri