Etimesgut Belediyesi de akraba atamaları kervanına katıldı!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun, amcasının oğlu Gökhan Beşikçioğlu'nu "Tesisler Koordinatörü" olarak atadığı ortaya çıktı. Bu atama, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'li belediyelerde sıkça gündeme gelen akraba-eş-dost atamaları furyasına yeni bir örnek olarak eklendi.

CHP Genel Başkanı Özel'in, "Eş, dost, akrabalar için iş talebinde bulunmayın" uyarısına rağmen, CHP yönetimindeki belediyelerde akraba atamaları devam ediyor. Erdal Beşikçioğlu'nun bu son ataması, parti içindeki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Aslen Ordu'lu olan Erdal Beşikçioğlu'nun, Ordu’da yerel bir televizyon kanalı sahibi olan akrabası Gökhan Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut Belediyesinde göreve getirdiği öğrenildi. Eski oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun bu liyakatten uzak ataması, kamuoyunda tepkilere yol açtı.

Etimesgut Belediyesinden dağıtım yerlerine gönderilen resmi belgede, yeni görevin neden oluşturulduğu şu ifadelerle açıklandı:

"Tesislerimizde farklı müdürlüklerimiz tarafından verilen hizmetler sırasında yetki karmaşası ve eşgüdüm eksikliği nedeniyle hizmette aksamalar meydana geldiği gözlenmiştir. Söz konusu aksaklıkların giderilmesi amacıyla tesislerin temizlik, bakım, onarım, güvenlik ve idari işleri ile her türlü aksaklıkların giderilmesinden sorumlu bir koordinatörün ve her tesiste bir tesis sorumlusunun görevlendirilmesine karar verilmiştir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri