Etimesgut Belediyesi’nden ücretsiz kurslarla gençlere ve çocuklara yeni fırsatlar

Etimesgut Belediyesi, "eğitimden tasarruf olmaz" diyerek yola çıktığı projelerle çocuklar ve gençler için ücretsiz kurslar sunmaya devam ediyor.

Ankara Etimesgut Belediyesi, çeşitli spor ve eğitim kursları ile 6-25 yaş arası çocuk ve gençlerin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

ÜCRETSİZ SATRANÇ KURSLARI İLE ZEKAYI GÜÇLENDİRME FIRSATI

Belediyenin sunduğu ücretsiz satranç kursları, 5-14 yaş arası çocuklara harika bir fırsat sunuyor. Bu kurslarla çocuklar hem eğlenip hem de strateji geliştirme ve problem çözme becerilerini artırma imkanı bulacak. Kayıt ve detaylı bilgi için Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’ne başvurabiliyor.

KİCKBOKS KURSLARI İLE FİZİKSEL VE ZİHİNSEL DAYANIKLILIK

Güç, hız ve dengeyi bir arada sunan kickboks kursları, 6-8 ve 12-25 yaş arası gençler için ücretsiz olarak düzenleniyor. Atatürk Stadyumu’nda yapılacak olan bu kurslar, gençlerin fiziksel ve zihinsel dayanıklılık kazanmasına yardımcı olacak. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’ne başvurarak kayıt yaptırabiliyor.

JUDO KURSLARI DA GENÇLERİ BEKLİYOR

6-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz judo kursları da Etimesgut Belediyesi’nin sunduğu bir diğer harika fırsat. Güvenli ve eğlenceli bir ortamda çocuklar, judo ile fiziksel becerilerini geliştirirken disiplin ve özgüven kazanılması umuluyor.

ÜCRETSİZ KARATE KURSU

Belediye, Atatürk Stadyumu’nda 6-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz karate kursları vermeye başlıyor.

Detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0531 372 54 27 numarasını arayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri