Etimesgut’ta “Aile İletişimi ve Yaşam Becerileri” semineri düzenlendi

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Dünya Sosyologlar Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Aile İletişimi ve Yaşam Becerileri” semineri, dikkat çekici konuları katılımcılarla buluşturdu.

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz ve birçok davetlinin katıldığı etkinlikte, Dünya Sosyologlar Derneği Genel Başkanı Necdet Topçu ile Uzm. Aile Danışmanı Mert Yıldızer konuşmacı olarak yer aldı.

“AİLE, KÜÇÜK BİR DEVLETTİR”

Seminerin “Aile küçük bir devlet, Devlet büyük bir ailedir” temasıyla gerçekleştirilmesi, aile içi iletişim ve meme kanseri farkındalığı gibi önemli konulara odaklandı. Katılımcılara, aile içi iletişim, çatışma çözme yöntemleri ve sorumluluk paylaşımı gibi başlıklar hakkında pratik öneriler sunuldu. Etkinlik, interaktif bir ortamda bilgi alışverişine olanak tanıyarak katılımcıların etkileşimde bulunmasını sağladı.

“AİLE İLİŞKİLERİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN BURADAYIZ”

Seminerin ardından konuşan Ebru Keyvan, “Bu tür eğitimlerin amacı, aile içi ilişkileri güçlendirmek ve çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek olmaktır. Aile İletişimi ve Yaşam Becerileri semineri, katılımcıların bilgi seviyesini artırmanın yanı sıra, günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara daha donanımlı yaklaşmalarını sağlayacaktır,” dedi. Ayrıca, 1-31 Ekim tarihleri arasında meme kanseri farkındalık ayı dolayısıyla, geçen hafta düzenledikleri seminerde Dr. Deniz Akdeniz Topçu ve Ebe Hemşire Esin Hanım’ın katkılarıyla meme kanseriyle mücadelede bilinç artırmaya yönelik önemli bilgiler verildiğini belirtti.

“FARKINDALIĞI ARTIRMAK İÇİN ADIMLAR ATIYORUZ”

Keyvan, “Bu tür etkinlikler düzenleyerek, vatandaşlarımızın bilinçlenmesini ve farkındalıklarını artırarak onlara katkı sunmayı hedefliyoruz,” ifadelerini kullandı. Seminer, katılımcılara sağlıklı yaşam ve aile ilişkileri konularında önemli bilgiler sunarak sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri