Etimesgut'ta arsa tartışması kanlı bitti: 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, bir arsa sahibi ile müteahhit arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma, silahlı bir saldırıya dönüştü. Silahların konuştuğu saldırıda 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Topçu Mahallesi 1520’nci Sokak'ta meydana geldi.

İddialara göre, arsa sahibi olan emekli polis M.Y. ile müteahhit K.K. arasında borç konusunda yaşanan tartışma hızla kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Y., tabanca ile K.K.'ye ateş açtı. Bu sırada kavgayı ayırmak için araya giren E.Y. isimli bir kişi, silahtan çıkan kurşunla omzundan yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak K.K.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Yaralanan E.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilirken, saldırgan M.Y. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın tanıklarından Ramazan Durmuş, yaşananları şu şekilde aktardı: "Önce bir kez silah sesi duydum. Ardından da 4 kez daha silah sesi duydum. Aşağı indiğimizde her yer çok kalabalıktı. Bir kişi yerde yatıyordu. Bir kişinin de kolundan yaralandığını duyduk. Taraflardan birisi toprak sahibiymiş diğeri ise müteahhitmiş. Toprak sahibi, müteahhidi vurmuş. Bir kişiyi de yaralamış” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri