Etimesgut'ta hummalı temizlik devam ediyor

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Özgüven, Temizlik İşleri Müdürü Ali Coşar ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan 501 personel ile bir araya geldi. Toplantıda, temizlik çalışmalarının detayları, personelin plan program ve iş takibinin yapılması, çalışmaların istenen verimlilikte ve belirlenen programa uygun gerçekleştirilmesi gibi konular ele alındı.

Temizlik personeli ile bir araya gelerek birim çalışmalarını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Özgüven, “Etimesgut Bölgesi Ankara'nın metropol ilçelerinden biri olduğu için personellerin yetki alanları oldukça geniştir. İlçemizin tüm mahallelerinde dezenfeksiyon, temizlik ve yıkama çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Ekiplerimiz tüm caddeleri süpürerek yıkamakta, çöp konteynırlarını deterjanlı sularla temizlemekte ve görüntü kirliliği yaratan molozlardan arındırmaktadır.” dedi.

''İLÇE GENELİNDEKİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI ÖDÜN VERMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ''

Başkan Yardımcısı Özgüven, “İlçemizde 38 mahalle bulunmaktadır. Görevlendirilen personelimiz her gün kendilerine verilen program doğrultusunda çöpleri toplamakta ve takibini yapmaktadır. Ayrıca pazar yerlerinin su tankeri ile yıkanması, ev temizliği sırasında sokağa bırakılan eski ev eşyalarının toplanması, ana caddelerin ve sokakların süpürülmesi, boş arazi, arsa ve metruk binaların temizliği müdürlüğümüzce yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

''TEMİZ VE YAŞANILABİLİR BİR ETİMESGUT İÇİN EL ELE VERMELİYİZ''

Başkan Yardımcısı Taylan Özgüven, toplantının ardından, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun ve özverili bir şekilde çalışıyor ve titizlikle yürütülen temizlik çalışmalarını yakından takip ediyorum. Halkımızın hijyenik bir ortamda yaşamalarını sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. Ancak vatandaşlarımızdan da temizlik konusunda hassasiyet bekliyoruz. El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir Etimesgut için hep birlikte çalışmalıyız.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri