Etimesgut'ta içme suyu arızası çileye dönüştü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşanan içme suyu arızası, bölge halkını zor durumda bıraktı. Vatandaşlar işe ve okula gitmek için saatlerce trafik çilesi yaşadı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen kesintiler nedeniyle bazı mahallelerde su hizmeti geçici olarak durduruldu.

ETİMESGUT'TA İÇME SUYU ARIZASI ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ!

ASKİ, Etimesgut İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi içerisinde oluşan içme suyu şebeke hattı arızası nedeni ile 18 Ekim Cuma günü saat 12:00'a kadar su kesintisi yapılacağını bildirdi.

ASKİ, vatandaşlara gönderdiği mesajda, "Suyun şebekelere dolması ve yüksek kotlardaki abonelere ulaşması zaman alabilmektedir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." ifadelerini kullandı.

ASKİ’den yapılan açıklamada, su kesintilerinin önceden tahmin edilemeyen arızalardan kaynaklandığı ve ekiplerin en kısa sürede sorunları gidermek için yoğun çaba harcadıkları belirtildi.

ASKİ'den yapılan açıklamada, sorunla ilgili çalışmaların sürdüğü ve en kısa sürede çözüm bulunacağı belirtildi. Ancak ilçe sakinleri, su kesintilerinin uzun sürmesi ve iletişim eksikliğinden şikayetçi.

Vatandaşlar işe ve okula gitmek için saatlerce trafik çilesi yaşadı.

İlçe sakinleri, yetkililerin durumu daha hızlı bir şekilde ele almasını ve acil önlemler almasını talep ediyor. Su arızası nedeniyle yaşanan bu sıkıntının bir an önce sona ermesi talep eden vatandaşlar, su ihtiyacını karşılamakta güçlük çekiyor. Özellikle çocuklu aileler ve yaşlılar, durumdan daha fazla etkilendi.

ASKİ; Etimesgut İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi içerisinde oluşan içme suyu şebeke hattı arızası nedeni ile 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 12:00'a kadar su kesintisi yapılmaktadır. Suyun şebekelere dolması ve yüksek kotlardaki abonelere ulaşması zaman alabilmektedir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Etkilenen Yerler: Süvari Mahallesi, Piyade Mahallesi, Elvan Mahallesi, Atakent Mahallesi, Topçu Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi bir kısmı ve İstasyon Mahallesi'nin bir kısmında su kesintisinin yaşanacağını duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri