Etimesgut'ta trafik denetimi: Sürücülere göz açtırılmadı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde çok sayıda araca trafik cezası verildi.

Ankara Etimesgut'ta polis ekipleri aşırı hız yapan araçları denetledi. İlçede aşırı hız yaptığı belirlenen 125 araca toplamda 288 bin 569 Türk lirası ceza kesildi.

EKİPLER DENETİMLERDE GÖZ AÇTIRMADI

Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından trafik kazalarının sıkça yaşandığı, Ayaş Yolu, Ahi Mesut Bulvarı, İstasyon Caddesi, 1 TBMM Caddesi ve Türk Kızılay Caddesi'nde hız kontrolleri yapıldı. 18-19 Kasım tarihlerinde yapılan denetimlerde 125 aracın hız sınırını ihlal ettiği görüldü. Bu araçlara toplamda 288 bin 569 Türk lirası ceza kesildi. Yapılan denetimler esnasında da toplamda 7 bin 316 araç denetlendi.

Hız sınırı ihlalleri hariç, trafikte makas atan 26 araca ve egzoz sesi ile gürültü yapan 49 araca da ceza kesilirken, drift yaparak insanların hayatını tehlikeye sokan 2 araca da ceza uygulandı.

Alkol denetimlerinin de yapıldığı kontrollerde, alkollü araç kullanan 158 kişiye toplamda 988 bin 396 Türk lirası ceza kesildi. Denetimler sonucunda 367 araç trafikten men edildi ve 234 araç da otoparka gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri