Etimesgut'ta trafik kazası can aldı: Takla atan otomobilde 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Kaza, Türkkızılayı Caddesi'nde Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı önünde gerçekleşti. Muhammet K. yönetimindeki 06 DZU 423 plakalı otomobil, Etimesgut'tan şehir merkezi istikametine giderken kontrolünü kaybederek önce kaldırıma, ardından uyarı levhasına ve Tümen Komutanlığı'nın duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla attı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücü Muhammet K. ile yolcu Alperen Atik’i (20) bulundukları yerden çıkardı. Yapılan incelemeler sonucunda, Alperen Atik'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hafif yaralanan sürücü Muhammet K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen Muhammet K.'nin iş arkadaşlarından Erdal Gün, “Saat 15.05 gibi bize kaza yaptıkları haberi geldi. Buraya geldiğimizde durum ortadaydı, Allah rahmet eylesin. Sevdiğimiz genç bir kardeşimizdi. Çok üzgünüz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri