Etimesgut’ta Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Etimesgut Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı etkileyici etkinliklerle kutladı. Etkinlikler, bisiklet turu ve Haluk Levent konseri ile geniş bir katılım sağladı ve büyük bir coşku yaşandı.

Etimesgut Kent Konseyi tarafından düzenlenen bisiklet turu, 30 Ağustos günü saat 17:00’de Şeker Mahallesi pazar yerinden başladı ve Göksu girişinde sona erdi.

BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Etkinliğe Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu da katıldı ve ilk pedalı çevirerek turu başlattı. Başkan Beşikçioğlu, "30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümüne özel bir bisiklet turu düzenledik. Yaklaşık bir saat süren şehir turunda vatandaşlarımızla birlikte pedal çevirdik ve oldukça keyif aldık. Akşam konser alanında tekrar buluşacağız." şeklinde konuştu.

HALUK LEVENT KONSER VEDİ

Bisiklet turunun ardından, akşam saat 20:00’de Eryaman Göksu AVM önünde Haluk Levent’in konseri gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören konsere Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Başkan Yardımcıları Mutlu Kerimoğlu, Ebru Keyvan, Bahri Bellek ve Taylan Özgüven de katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Haluk Levent sahneye çıkarak performans sergilemeye başladı.

Levent, konserin ilk dört şarkısından sonra sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptı. Başkan Beşikçioğlu’nun etkinlikteki rolü ve katkısından duyduğu memnuniyeti ifade eden Levent, "Sizlerle böylesine önemli bir günü kutlamak bize büyük bir onur veriyor. Genellikle siyasetçilerin ve belediye başkanlarının sahneye çıkarak uzun uzun konuşmalar yaptıkları konserler gördük. Ama bugün, hem hayranı olduğum bir belediye başkanının sahnede sadece 'Zafer Bayramınız kutlu olsun' demesi, hem de bu özel hediyeyi bana sunması beni çok mutlu etti" dedi.

HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI

Konuşmasının ardından Başkan Beşikçioğlu, Haluk Levent’e kendisinin ve annesinin yer aldığı bir yağlı boya tabloyu hediye etti. Levent, bu anlamlı hediye için Başkan Beşikçioğlu’na teşekkür ederek, "Bu hediyeyi çok değerli buluyorum ve bu nazik davranış için Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konserin sonunda Haluk Levent, en sevilen şarkılarını seslendirdi ve vatandaşlarla birlikte coşkulu anlar yaşandı. Etkinlikler, Etimesgut’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşatırken, hem bisiklet turu hem de konserle vatandaşların yüzlerini güldürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri