Fatih Portakal'dan yeni iddia: Mansur Yavaş'ın arkasında bu isimler var

CHP'de Mansur Yavaş - Ekrem İmamoğlu gerilimi olduğu iddiaları kamuoyundaki yerini korurken, Gazeteci Fatih Portakal'dan yeni iddialar geldi. Portakal, Mansur Yavaş'ın arkasında Koray Aydın ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen eski ekibin olduğunu öne sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında gerilim olduğu iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Söz konusu iddialar hakkında Gazeteci Fatih Portakal'dan da açıklama geldi.

Fatih Portakal, Sözcü TV Ana Haber canlı yayınında CHP'de Yavaş ve İmamoğlu nedeniyle ayrışma olduğunu öne sürdü. Portakal, "Bir kavga demiyorum ama bir ayrışma var. Bir tarafta 'Mansurcular' diğer tarafta 'İmamoğlucular' gibi o ayrışmayı görüyorsunuz" dedi.

YAVAŞ'IN ARKASINDAKİ İSİMLER

Portakal, ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında da çarpıcı iddialarda bulundu. Portakal, Yavaş'ın arkasında Koray Aydın ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen eski ekibin olduğunu iddia ederek, "Kulağıma geleni aynen söylüyorum. Ama fotoğrafa şöyle bir baktığınızda demokrasi adına güzel fazlası 'bir dakika ya bunlar kendi içlerinde kavgalı abi bunlar iktidara geldiğinde nasıl ülkeyi yönetecekler' diye bir soruyu da sorabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU DAHA AĞIR BASIYOR

Fatih Portakal, Cumhurbaşkanlığı yarışında Ekrem İmamoğlu'nun adaylık için daha ağır bastığını belirterek, "CHP sizce ne yapmalı? Erdoğan kimle yarışmak istemez diye bir soru sorayım size.? Cumhurbaşkanlığı yarışında olası bir yarışta kimi karşısında görmek istemez? 3 kere yenilmiş Ekrem İmamoğlu ile mi? Yoksa iki kez yenilmiş Mansur Yavaş ile mi? Ekrem İmamoğlu sanki daha ağır basıyor gibi, onu karşısında istemez gibi sanki" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri