Fethi Yaşar: Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları asla amaçlarına ulaşamayacaklar

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları asla amaçlarına ulaşamayacaklar ve bizlere asla diz çöktüremeyecekler." dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Batı Mahallesi'nde 60 dönüm üzerinde yaptırdığı "100. Yıl Parkı" ve "100. yıl Anıtı"nın açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Yaşar, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlarken, tarihe bir not düşmek için bu açılışı yaptıklarını söyledi.

Cumhuriyet Bayramı'nın ulus bilincinin hep birlikte yaşandığı bir gün olduğunu vurgulayan Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhuriyet bizim varlık nedenimiz, birlik ve beraberliğimizin teminatı olan bayramımızdır. Tüm can sıkıcı gündeme rağmen hepimizin görevi, her şeye rağmen Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşını coşkuyla kutlamaktır. Uçurumun kenarındaki, yıkık bir ülkede, türlü düşmanlarla ve kanlı boğuşmalarla mücadele ederek, milletimizin emrinde kurulan devletimiz,100 yaşını bitirerek ikinci yüzyıl için ilk adımını atmış olacak. Ve bugünlere nasıl zorluklarla geldiğimizi bilen bizler, dimdik ayakta oldukça, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları asla amaçlarına ulaşamayacaklar ve bizlere asla diz çöktüremeyecekler."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri