Fethi Yaşar'dan 6 Şubat depremleri için duygusal paylaşım!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili duygu dolu bir mesaj paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yaşar, depremlerin acı hatıralarının yüreklerde kor gibi yanmaya devam ettiğini ifade etti.

Başkan Yaşar, şu sözlerle duygularını dile getirdi: "6 Şubat depremlerinin sonsuz hüznü, yüreklerimizde kor bir ateş gibi yanmakta. Yarım kalan anılar, ulaşılamayan hayaller hepimizin omuzlarında yük kaldı. Kaybettiklerimizin anısı, kalbimizin en derin köşelerinde yaşamaya devam ediyor. Geçen her bir gün, yaralarımızla birlikte büyüyüp, daha güçlü bir yarın için adımlar atacağız."

Depremin ardından birlik olmanın önemine vurgu yapan Yaşar, hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andığını belirtti: "Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle yad ediyorum. Ruhları şad olsun. Çünkü biz biliyoruz ki zor zamanlarda birlik olmak, bizleri sadece bugün değil, yarınlar için de güçlendirir. Biz, kocaman bir aileyiz ve bu yolculukta hiçbirimiz yalnız değiliz."

Aynı zamanda deprem bölgesine sağlanan desteklerden bahseden Yaşar, "6 Şubat depremlerin yaşandığı andan itibaren yaraları sarmak adına elimizden gelen tüm desteği vatandaşlarımızla birlikte sağladık, 128 tır gıda ve yardım malzemesi ile iş makineleri ve arama kurtarma ekiplerimizi deprem bölgesine ulaştırdık" dedi. Başkan Fethi Yaşar, vatandaşlarla birlikte atılan adımların, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaparak, geleceğe daha güçlü bir şekilde ilerleme kararlılığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri