Fethi Yaşar’ın başkanlığında İlk Encümen Toplantısı gerçekleştirildi

İç Anadolu Belediyeler Birliği'nin (İABB) yeni yönetim kuruluyla gerçekleştirilen ilk Encümen Toplantısı, Birlik Başkanı ve aynı zamanda Yenimahalle Belediye Başkanı olan Fethi Yaşar'ın liderliğinde yapıldı.

İç Anadolu Belediyeler Birliğinin (İABB) yeni yönetim kurulu ile ilk encümen toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının başkanlığını ise Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptı.

Toplantıda, üye belediyelerden gelen talepler değerlendirildi. Encümen üyeleri arasında Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Çankaya Belediye Başkanı Av. Hüseyin Can Güner, Merkezefendi Belediye Başkanı Av. Şeniz Doğan, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve Birlik Genel Sekreteri Salim Çoruk yer aldı. Toplantı, birliğin hizmet binasında gerçekleştirildi.

İABB, üye belediyelere destek sunarak ve onları güçlendirmek amacıyla, siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklamaya devam ediyor. Türkiye Belediyeler Birliği'nden sonra 225 üye belediyesiyle en fazla üyeye sahip Bölge Birliği unvanını koruyor.

İABB’nin her yıl güçlenerek yoluna devam ettiğini vurgulayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “2014 yılında İABB’ye başkan olduğum zaman 37 üye belediyemiz vardı. Bugün her partiden katılımcı belediyeler olmak üzere 225 üyemiz var. Bugün Türkiye Belediyeler Birliğinden sonra en büyük bölgesel birlik İç Anadolu Belediyeler Birliği’dir. Göreve geldiğimiz günden itibaren büyük belediyelerden aldık çam sakızı çoban armağanı olarak küçük belediyelere katkı yaptık.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri