Filenin Sultanları yarı finalde: Ankara'nın farklı noktalarında dev ekranda maç izleme şansı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında Filenin Sultanları, Çin'i 3-2 yenerek yarı finale yükseldi. Kadın voleybolcularımızın 8 Ağustos'ta saat 21:00'de İtalya ile oynayacağı maç öncesinde, Ankara'da birçok belediye dev ekranlarda maç izleme imkanı sunacak.

Daha önce de Ankaralılar Filenin Sultanlarının birçok maçını dev ekranlarda izleme şansı elde etmişti. Turnuva boyunca 4 maçını da saat 10'da oynayan A Milli Kadın Voleybol takımımız, İtalya karşısına 8 Ağustos Perşembe günü saat 21'de çıkacak ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Çankaya Belediyesi, Mamak Belediyesi ve Beypazarı Belediyesi,Türkiye-İtalya Voleybol Yarı Final maçını dev ekrandan yayınlayağını açıkladı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Sandalyeni kap gel, Filenin Sultanları’nın Paris 2024 başarısına hep birlikte tanık olalım" sloganıyla vatandaşları Altınpark ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda kurdukları dev ekranlarda buluşmaya davet ediyor.

Çankaya Belediyesi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, "Milli gururumuzu Çankaya’da hep birlikte yaşayalım! Türkiye-İtalya yarı final maçını dev ekranlarda izlemek için buluşalım!" çağrısıyla vatandaşları Çayyolu Muharrem Dalkılıç Parkı ve Ahlatlıbel Atatürk Parkı’na davet ediyor.

MAMAK BELEDİYESİ

Mamak Belediyesi, "Haydi Mamaklılar! Şampiyonluğa doğru heyecanı dorukta yaşamak için 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ne geliyoruz!" sloganıyla, vatandaşları büyük bir coşku içinde, dev LED ekranda maçı izlemeye davet ediyor.

BEYPAZARI BELEDİYESİ

Beypazarı Belediyesi, "Filenin Sultanları sahada, biz Hıdırlık Tepe Amfi Tiyatro'da! Minderini kap gel, Filenin Sultanları’nın Paris 2024 başarısına hep birlikte tanık olalım" çağrısıyla Hıdırlık Tepesi Amfi Tiyatro’da buluşmaya davet ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri