Filistinliler için Ankara'da Kermes düzenlendi

Kuşcağız Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hayırsever vatandaşların yardımları ve iş insanlarının bağışları ile Ankara'nın dört bir yanında kermes düzenledi.

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Filistinliler için düzenlenen kermes etkinliği, Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Kuşcağız Mahallesi'nde bulunan dernek binası önünde başladı. Kermeste, el emeği ürünleri, yiyecek ve içecek gibi ürünler satışa sunuldu. Ayrıca, Filistin'deki duruma dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ankara'nın birçok semtinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kermese, STK başkanları, iş insanları, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"BU KERMES İLE FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE DESTEK OLMAK İSTEDİK"

Kuşcağız Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Yardibi, kermes hakkında yaptığı açıklamada, Filistinlilere destekolmak için kermes organşze ettiklerinibelirtti.

"Filistinli kardeşlerimiz asla yalnız değildir." diyen İsmail Yardibi, açıklamasında şunları ifade etti: "Biz bir dernek olarak, başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere Ankara'nın her bir yanındaki ihtiyaç sahibi ailelerimize ve kardeşlerimize ulaşmak için çalışıyoruz. Bu kermes ile Filistinli kardeşlerimize destek olmak istedik. Başta saygın iş adamlarımız ve hayırsever kardeşlerimizin desteği ile kermesimiz büyük bir başarıya ulaştı. Bu vesile ile tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri