Gaziler günü etkinliklerine Ankaralılar davet edildi!

18-20 Eylül 2024 tarihlerinde, Ankara'da Gaziler Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirilecek. Etkinlikte bakanlar, bakan yardımcıları, bakanlık müşavirleri, genel müdürler ve siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelerek, bu önemli günün anlamını pekiştirmek amaçlanıyor.

Katılım, şehit yakınları ve kahraman gaziler için oldukça önemli bir buluşma fırsatı sunacak.Etkinlikler, Anıtkabir'de Atatürk'e çelenk sunma ve anı defterini imzalama gibi özel anlarla başlayacak. Çelenk sunum töreni 18 Eylül 2024 saat 11:00'de yapılacak.

EMSAL ÖZLÜK HAKLARI İÇİN MÜCADELE

Ekim ayında TBMM'de yapılacak kanun çalışmaları öncesinde, Emsal Özlük Hakları talebinin önemi vurgulanacak. Şehit yakınları ve gazilerin, bu adaletsizliğin çözülmesi için kararlılığını ve dirayetini göstermek üzere etkinlikte bulunmaları bekleniyor.

Etkinlik, Emsal Özlük Hakları teklifinin yasalaşma sürecini hızlandırmayı ve Komisyon aşamasında elin rahatlatılmasını hedefliyor. Bu kritik süreçte bir arada durarak, teklifin çıkmasına engel olmak isteyenlere yanıt verilecek.

TÜM ANKARALILAR DAVET EDİLDİ

Şehit yakınları ve gazilerin katılımının büyük önem taşıdığı bu etkinlike, bir arada olmak ve ortak amaçlar için mücadele etmek üzere tüm Ankaralılar davetlidir.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri