Geleneksel Genç Başarı Ödülleri Ankara'da sahiplerini buldu

Toplumsal Uzlaşma Platformu (TUP), Geleneksel Genç Başarı Ödüllerini vermek üzere Ankara'da bir organizasyon düzenledi. Gerçekleşen törende 10 kişiye ödül verildi.

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Toplumsal Uzlaşma Platformu’nun verdiği Geleneksel Genç Başarı Ödüllerinin dağıtımı TED Üniversite’sinde gerçekleşti. Törene; TUP Kurucusu ve Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak, Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı, TUP Koordinatör Başkanı Şerife Zekiye Özmut, Uzat Elini Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Fatma Kılıç katıldı.

“GENÇLERİ ÇALIŞMAYA TEŞVİK ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, gençleri çalışmaya teşvik etmek için böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Bizim toplumuz kıskanç kimseyi beğenmez ama eleştirir. Bu yüzden dernekler ve platformlar kurdum. Çalışan insanları teşvik edin ve onları hayata bağlayın. Biz burada gençlere ödül veriyoruz. Bu projede emeği geçen Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Eemrehan Halıcı’nın projesidir. Ben gençlerimize hayallerinden gidin diyorum. Son olarak gençlerin bu vatana hizmet etmeye borçludur. Ayrıca 13 Kasım’da İyilik ödüllerini vereceğimizi hatırlatmak isterim.” dedi.

“VEFA KADAR HİZMETTE ÖNEMLİ”

Vefanın önemli olduğu kadar hizmetinde önemli olduğunu belirten Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Alıcı, “Bu zamana kadar gönüllerde iz bırakan kişileri saygıyla anıyoruz. Bugünde onları yüreklendirmeliyiz. Bireysel başarılarını göstermek için çaba sarf eden gençlerin ileride çok güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Her biri dünyamızı ve ülkemizi güzel hale getirmek için çalışmalara devam edecekler. Katılan herkese teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

TED Üniversitesi Rektörü Dr. İhsan Sabuncuoğlu ise şu ifadelere yer verdi: “Geleneksel Genç Başarı Ödüllerini vermede TED Üniversitesi’nin ev sahipliği yapması bizi mutlu ediyor. Topluma hizmet etmek bizim amacımız. En önemli kaynak ise insan gücüdür. Umarım gelecekte her şey daha güzel olur.”

Geleneksel Genç Başarı Ödülünü almaya hak kazanan Furkan Özkan, yaptığı işi şu şekilde anlattı: “TUP’a teşekkür ederim. Bu çalışmaları daha da ileriye taşıyacağımıza söz veriyoruz. Biz iki ayda 3 tane iş başardık. Geçen yıl TEKNOFEST’e katılara k elektrikli aracımı sunmuştum. Depremlerde ve trafik kazalarında kayıp yaşanmadan bir Türkiye hayal etmek istiyoruz. Daha sağlam araçlar ve binalar yapmak için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

‘Geleneksel Genç Başarı Ödülünü’ almaya hak kazananlar şu şekilde:

Doç. Doktor Ercüment çiçek

Aylin karakuş

Göktuğ Kemal Metin

Mimar Derya Başyılmaz

Furkan Özkan

Ezgi Karaşin,

Çınar Serdaroğlu

Koray Koç

Oğuzhan Ceran

Egemen Doğaç Ağlı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri