Gençlik Parkı yaz sezonuna veda ediyor: Kış saatine geçilecek

Ankara'nın simge mekanlarından Gençlik Parkı'ndaki Lunapark, yaz sezonunun son günlerini yaşıyor. Esnaflar yoğun geçen sezondan memnun; lunapark kış sezonuna geçiş için hazırlıklarını tamamlıyor.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın simge mekanlarından biri olan Gençlik Parkı'ndaki lunapark, yaz sezonunun son günlerini yaşıyor. Yaz boyunca 15:00-24:00 saatleri arasında Ankaralılara hizmet veren lunapark, okulların açılmasıyla birlikte kış sezonuna geçmeye hazırlanıyor. Kış sezonunda ise sabah saat 10'dan itibaren ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

YOĞUN BİR YAZ SEZONU GEÇTİ

Bu yaz sezonu boyunca Gençlik Parkı lunaparkı, Ankaralılar ve şehir dışından gelen ziyaretçiler için eğlenceli bir kaçış noktası oldu. Parkın esnafı, sezonun oldukça yoğun geçtiğini ve özellikle hafta sonları ve tatil günlerinde büyük ilgi gördüğünü belirtiyor. Eğlence parkının yöneticilerinden biri olan Ahmet Yılmaz, "Bu sezon beklediğimizden daha kalabalık geçti. İnsanlar pandemi sonrası açık alanlarda daha fazla vakit geçirmeye başladılar ve bu da işimize olumlu yansıdı." diyerek memnuniyetini dile getirdi.

KIŞ SEZONUNA GEÇİŞ YAKLAŞIYOR

Okulların açılması yaklaşırken lunapark, kış sezonu düzenine geçecek ve ziyaret saatlerini sabah 10:00 olarak güncelleyecek. Ahmet Yılmaz, "Kış sezonu, yaz sezonuna göre daha sakin geçse de özellikle hafta sonları ve özel günlerde ziyaretçilerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Bu süreçte ziyaretçilerimize uygun ısıtma ve konfor koşulları sunarak keyifli bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz." dedi.

SEZONDAN MEMNUNİYET YÜKSEK

Lunapark esnafı, yaz sezonunun getirdiği hareketlilikten oldukça memnun. Gençlik Parkı'nda bulunan büfelerin ve oyun alanlarının işletmecileri, yaz boyunca elde ettikleri gelirden dolayı mutlu olduklarını ifade ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri