Gökkuşağı Yabancı Dil Eğitim Merkezi'nden öğrencilere sertifika

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Seda Yekeler Eğitim Vakfı iş birliğiyle açılan Gökkuşağı Yabancı Dil Eğitim Merkezi'nde eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifika verildi.

Törene katılan ABB Başkanı Mansur Yavaş, eğitimini tamamlayan öğrencilere sertifikalarını verdi. Öğrenciler aldıkları eğitimden memnuniyetlerini dile getirirken, Yavaş da kursa devam eden ve sertifika almaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti ve daha fazla öğrenciye ulaşmak için çalışacaklarını açıkladı.

HERKESİ TEBRİK EDİYORUM

Sertifika töreninde konuşan Mansur Yavaş, "Bugün sertifikaları dağıtacağız. Israrla devam edenlerin büyük başarı kazandığını gördük. Beraber sohbet ettiğimiz gençlerin gözlerinde özgüven açıkça hissediliyordu. Herhangi bir ülkede yanlarında sözlük taşımadan kendi dertlerini çok rahat bir şekilde anlatabilecek durumdalar" dedi ve ekledi:

"İnşallah bundan sonraki hayatınızda da kendinizi geliştirmenizde çok büyük katkısı olacak buna kalpten inanıyorum. Bu bizim için de bir ilk denemeydi. Geliştirmemiz ve sayıyı artırmamız gerekecek. 400 bin yüksekokul öğrencisi var. İhtiyacı olan öğrenci sayısı da çok daha fazla… Daha farklı neler yapabiliriz, ele almamız gerekecek. Sizlerin başarılı olduğunu görünce yaptığımız işin de iyi olduğunu ispat etmiş olduk. Bu nedenle inşallah daha da geliştireceğiz. Bu kursa devam eden yarım bırakmadan sonucuna erdiren ve bugün sertifika almaya hak kazanan herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyorum."

SEYEV Başkanı Seda Yekeler ise "4 aylık bir macera sonucunda gururla görüyorum ki artık dil edinme ve dili konuşma konusunda özgüven kazanmışsınız. Umut her zaman var ve eğitim her şey. Başta başkanım olmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesinin eğitim vizyonuna çok teşekkür ediyorum. Birçok sorunla boğuşulurken dil her zaman son plana atılıyor. Biz burada bunun imkansız olmadığını gösterdik. Ana amacımıza ulaştık. Hepiniz harika dil edindiniz, çok emek verildi. Daha nice öğrenciler gelsin, siz bütün Türkiye'ye örnek olun. Başarılar dilerim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri