Gölbaşı Belediyesi kış mevsimi için gerekli ekipmanları hazırladı

Gölbaşı Belediyesi olumsuz hava koşullarının yaratabileceği koşullar için önlemler alarak birçok aracı ve personeli görevlendirdi.

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış mevsiminin başlaması ve hava koşullarının olumsuz etkiler yaratabileceği durumlar için önlemlerini tamamladı.

Deneyimli kadrosu ve geniş ekipmanıyla hazır olan müdürlük, kar temizleme operasyonları için birçok personeli ve aracı görevlendirdi. Toplamda 9 kar küreme aracı, 6 kamyon, 1 kar küreme pikap, 1 kar küreme loder, 4 greyder, 2 tır, 3 lowbet, 7 kepçe ve 4 elle tuzlama aracı, ihtiyaç durumunda kullanılmak üzere hazır bekliyor. Ayrıca, müdürlüğün stoklarında 5 bin ton tuz ve solüsyon bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar ve buzlanma ile mücadele için 7 gün 24 saat, 3 vardiya şeklinde hizmet verecekler.

HAVA TAHMİN RAPORUNA GÖRE HAREKET EDİLİYOR

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, kış mevsiminin başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, belediye olarak vatandaşların güvenli seyahat etmeleri ve kışın keyfini çıkarmaları için tüm ekiplerin hazır olduğunu belirtti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ekiplerin 7/24 sahada olacağını vurgulayan Şimşek, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre hareket ettiklerini söyledi. Yağışların başlamasıyla kriz masası oluşturacaklarını ve vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri hızlıca çözeceklerini ifade etti. Başkan Şimşek, tüm önlemlerin alındığını ve Gölbaşı'nda vatandaşların karın zorluklarını yaşamayacaklarını, sefasını süreceklerini belirtti. Ayrıca, insan sağlığının öncelik olduğunu vurgulayan Şimşek, araç sahiplerini kış lastiği konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri