Gölbaşı Belediyesi mahalle imar projelerini vatandaşa anlattı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Tepeyurt Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahalle için planlanan imar projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Şeffaf belediyecilik ilkesi doğrultusunda ilçedeki çalışmalar hakkında halkla sık sık bir araya geliyor. Başkan Odabaşı bu kez Tepeyurt Mahallesi’nde yapılması planlanan imar düzenlemeleri hakkında bir toplantıya katıldı. Toplantıda, Tepeyurt Mahalle Muhtarı Hurşit Şahin, mahalle halkı ve belediye yetkilileri de hazır bulundu. Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, imar planında yapılacak değişikliklerle ilgili mahalle halkına detaylı açıklamalarda bulundu.

"VATANDAŞIN AYAĞINA GİDECEĞİZ"

2009-2014 yılları arasında olduğu gibi bu dönemde de ortak akıl ve istişare kültürüyle çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Odabaşı “Her işimiz de olduğu gibi imar çalışmalarımızda şeffaf. Yasa bunu emrettiği için değil, bu bizim kanunumuz. Vatandaşın ayağına gideceğiz, köylümüzü toplayacağız, herkes bakacak eksik hata varsa düzeltileceğiz. Kapalı kapılar ardında bizim işimiz olmaz. Kimseye torpil yok, kimseye haksızlık yok. Geçmiş dönemle ilgili vatandaş geliyor, ‘Bizim haberimiz yok, bizim bilgimiz yok, bize haksızlık yapılmış, biz görmeden birilerine peşkeş çekilmiş’ diyorlar. Biz sizin ayağınıza getirdik işte, herkes baksın hataları düzeltelim. Daha önce görev yaptığımızda da bu uygulamayı ilk biz yapmıştık. Yine vatandaşın ayağına gidiyoruz, yasalara uygun olarak bir isteğiniz varsa bu düzeltmeye çalışıyoruz. Her şey şeffaf olsun istiyoruz, hiç kimseye haksızlık olsun istemiyoruz. Bu Yakup Odabaşı kanunudur” diye konuştu.

Başkan Odabaşı da Tepeyurt Mahallesi imar planını gösteren harita üzerinde vatandaşlara bilgi aktardı. Toplu fotoğraf çekilmesinin ardından Başkan Odabaşı mahalleden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri