Gölbaşı Belediyesinden anlamlı yardım: 3 Aralık Dünya Engelliler Günü

MHP Ankara İl Başkanlığı ve Gölbaşı Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen bir organizasyonla, engelli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için adımlar atıldı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, Gölbaşı'nda yaşayan engelli bireyler için ücretsiz akülü araçlar ve tekerlekli sandalyeler dağıtılacak.

MHP Ankara İl Başkanlığı ve Gölbaşı Belediyesi koordinesinde, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ve Hollanda Türk İslam Kültür Vakfı Başkanı Tahsin Çetinkaya’nın organizasyonunda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli vatandaşlara ücretsiz akülü araç ve tekerlekli sandalye dağıtılacak.

Toplamda 77 adet akülü engelli aracı, 55 adet tekerlekli sandalye, 1 adet katlanabilir lift ve 500 adet okul çantası gibi önemli yardımlar projenin kapsamında yer alıyor. Bu desteklerle engelli bireylerin günlük hayatta daha bağımsız olmaları ve ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, engelli vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmenin öncelikli bir görev olduğunu vurgulayarak, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin de bu projenin içinde yer almanın mutluluğunu dile getirerek, engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ve çözüm üretmek için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri