Gölbaşı Belediyesinin öğrencilere ücretsiz servis hizmeti sürüyor

Ankara Gölbaşı Belediyesinin ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrenciler için başlattığı ücretsiz servis uygulaması bu yıl da devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi, öğrencilere ulaşım desteğinde bulunmaya devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in, ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrenciler için 2021 yılında başlattığı ücretsiz öğrenci servisi uygulaması yeni eğitim-öğretim döneminde de sürüyor. Öğrenciler merkezde belirlenen duraklardan alınıp okullarına bırakılıyor. Başkan Ramazan Şimşek, öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

“EĞİTİM VARSA GELECEK DE VAR”

Başkan Şimşek, öğrenci ve velilerden gelen talebe göre sayının artabileceğini vurgulayarak, şunları söyledi:

“2021 yılında öğrencilerimizin okula giderken yaşadıkları sorunu ortadan kaldırmak için bu kolaylığı sağlamaya başlamıştık. Belediyemize ait araçlarımızla ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrencilerin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Ücretsiz servislerimiz öğrencilerimizi belirlenen noktalardan alıp okullarına, okullarından da alıp yine belirlenen merkezi noktalara bırakıyorlar. Eğitim varsa, gelecek de var. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, saygıdeğer öğretmenlerimize ve değerli velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum. Sosyal belediyecilik anlayışımızla eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek.”

SERVİS HAT VE GÜZERGAHLARI

Gölbaşı Belediyesi’nin ücretsiz servisi Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Ortaokulu ile Erdem Beyazıt Anadolu lisesi güzergahında hizmet veriyor. Servis otobüslerinin saati ve durakları şöyle:

Otobüs Saat: 8.00

Otobüs Saat: 8.05

1. Durak Baldudak Ortaokulu ( SEÇ Market Karşısı)

2. Durak Kaymakamlık

3. Durak Oğuz Kağan Usta Caddesi

4. Durak Şehir Parkı Karşısı

5. Durak Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Anadolu Lisesi

6. Durak Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi

Okul Çıkışı: 15.30

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri