Gölbaşı’nda 100. Yıla özel Hemşehri Günleri

Gölbaşı Belediyesi Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel Hemşehri Günleri düzenledi. Üç gün sürecek olan etkinlikler 29 Ekim’de Murat Boz konseri ile sona erecek.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı dört bir yanda kutlanmaya devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi 100’üncü yıl etkinlikleri kapsamında Atatürk Sahil Parkı’nda Hemşehri Günleri düzenledi. Üç gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde Gölbaşılılar programa yoğun ilgi gösterdi. Renkli görüntülerin çıktığı etkinlikler 29 Ekim günü Murat Boz konseri ile tamamlanacak. Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Belediye Başkanlar Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır etkinliklerin açılış programına katılım sağladı.

Belediye Başkanlar Birliği Genel Sekreteri Çakır, "Bu tür etkinlikler insanlarımız kaynaşmasına ve memleket özlemlerini gidermeleri için çok güzel etkinlikler. Böyle bir etkinliği organize ettiği için Gölbaşı Belediye Başkanımız Ramazan Şimşek'i tebrik ediyorum. Ayrıca Kırşehirli kadınlarımızın taktire şayan çalışmalarını görmek beni gerçekten gururlandırdı. Başta Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Çavuş, Genel Koordinatör Abdullah Çavuş olmak üzere tüm kadın kooperatif başkanlarını ve yönetimlerini tebrik ediyorum." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yaptığı paylaşımda, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen il hemşeri derneklerinin yöresel ürünlerini sergilendiği stantları; Bayburt Belediye Başkanı Sn. Hükmü Pekmezci ve dernek başkanları ile birlikte ziyaret ettik. Derneklerimizle birlikte bizi biz yapan değerleri, tatları, dokuları birlikte yaşıyor ve yaşatıyoruz. Biz birlikte büyük bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri