Gölbaşı'nda 19 Mayıs coşkuyla kutlandı!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gölbaşı'nda büyük bir coşkuyla kutlandı. İlçede birçok farklı etkinlik düzenlendi.

Gölbaşı’nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Atatürk Sahil Parkı'nda düzenlenen törene Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlamaların açılışında Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencisi Mert Aldemir, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu. Ardından alanda toplanan kalabalık, hep bir ağızdan Türk Gençliğinin Ata’ya cevabını seslendirdi.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Programda, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda sağ ve sol kol kategorilerinde Avrupa Şampiyonu olan Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencisi Sudenur Çakır’a ödülü, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu tarafından takdim edildi. Ayrıca, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları basketbol ve voleybol ilçe müsabakalarında dereceye giren okullara ödülleri verildi. Ödülleri, Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz takdim etti.

Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi'nin 200 kişilik halk oyunları ekibi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri, geleneksel halk oyunları gösterileriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Türkiye’nin dört bir yanından halk oyunları ve folklor gösterileri büyük alkış topladı.

Kutlamalar, öğrenciler ve antrenörlerin açtığı dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri önünde toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri