Gölbaşı'nda hummalı temizlik çalışmaları!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçenin her noktasında temizlik çalışmalarını sürdürdüğü belirterek, "Her gün yüzlerce kişinin uğrak noktası olan sanayi bölgesinde, esnafımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda çalışması için kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdik." dedi.

Gölbaşı Belediyesi ekipleri, sanayi bölgesinde sabah erken saatlerde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, cami temizliği, sokak aralarının yıkanması ve çöplerin toplanmasının yanı sıra, sivrisinek, karasinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama yaptı.

Gölbaşı Belediyesi, ilçede yürüttüğü geniş kapsamlı temizlik seferberliğine sanayi bölgesinde de devam etti. Esnafın dükkanlarını henüz açmadığı sabah saatlerinde bölgeye gelen ekipler, çalı süpürgeleri, vakumlu temizlik araçları ve tazyikli su kullanarak detaylı bir temizlik yaptı. Ekipler ayrıca konteynerlerdeki çöpleri de topladı.

Cuma namazı öncesinde, sanayi bölgesindeki cami de temizlenip gül suyu ile yıkandı.

İlçenin her noktasında temizlik çalışmalarını sürdürdüğü ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şunları kaydetti:

“Her gün yüzlerce kişinin uğrak noktası olan sanayi bölgesinde, esnafımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda çalışması için kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdik. Sabahın erken saatlerinden itibaren temizlik ekiplerimiz bölge genelinde yoğun bir mesai yürüttü. Çalışmalar kapsamında cami temizliği, sokak aralarının yıkanması, çöplerin toplanmasının yanı sıra bölgede sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması da yaptık. Sanayimizin her alanını pırıl pırıl oldu. Evine helal ekmek götürme peşinde olan emekçi kardeşlerimizin, daha temiz bir ortamda müşterilerini ağırlamalarını sağladık. Biz her zaman esnafımızın yanındayız.”

Başkan Odabaşı, bu tür çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini belirterek, vatandaşların ve esnafın taleplerine her zaman kulak verdiklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri