Gölbaşı'nda öldürülen 4 sokak köpeğinin zehirlenerek öldürülmesine Başkan Odabaşı'dan tepki: "Vicdansız ahlaksızlar"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki bir sitede yaşanan üzücü bir olayla ilgili derin bir endişe duyduğunu ifade etti.

Başkan Odabaşı, sahiplendikleri hayvanların aşı ve kısırlaştırma işlemlerini yaptırarak bakımını üstlenen komşularının boynunda tasması bulunan dört masum canlının, "vicdansız ahlaksızlar" tarafından zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirtti.

Başkan Odabaşı, halkın sahiplenip koruduğu bu masum hayvanlara yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, "Bu tür olaylar, toplumumuzda yer edinmemesi gereken bir davranış biçimidir. Kimseye zararı olmayan bu canlara bunu yapanları affetmeyeceğiz. Kendim ve belediyemiz adına güvenlik güçlerimizle birlikte bu olayın takipçisi olacağımıza söz veriyorum" dedi.

Odabaşı, yaşanan bu acı olayın ardından hayvanların korunması için gerekli önlemlerin alınacağını ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması adına toplum bilincinin artırılması gerektiğini de dile getirdi. Gölbaşı'nın hayvan dostu bir ilçe olma hedefinin arkasında duracaklarını belirten Başkan Odabaşı, tüm vatandaşları hayvanlara karşı duyarlılık göstermeye davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri