Gölbaşı'nda temizlik çalışmalarına devam!

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı'nın ardından oluşabilecek kötü koku ve sineklenme sorunlarına karşı yoğun bir temizlik ve dezenfekte çalışması başlattı.

İlçenin tüm mahallelerinde yapılan konteynır yıkama ve dezenfekte işlemleri, program dahilinde en kısa sürede tamamlanacak şekilde planlandı.

Belediye ekipleri, vatandaşların bayram sonrası hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik işlemlerinin, halkın sağlığı ve huzuru için büyük önem taşıdığı belirtildi.

"TEMİZ VE DÜZENLİ BİR GÖLBAŞI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı'nın ardından, belediyemiz olarak ilçemizin hijyen ve temizliğine büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz, bayram sonrasında oluşabilecek kötü koku ve sineklenme gibi sorunlarla karşılaşmamanız için konteynır yıkama ve dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Siz değerli hemşehrilerimizin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri bizim için çok önemli. Hep birlikte, temiz ve düzenli bir Gölbaşı için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm halkımıza, sağlıklı ve mutlu günler dilerim." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri